Platform voor de professionele eventplanner - en organisator
John&Jane sleept nominatie Trends Impact Award voor veerkracht in de wacht.

John&Jane sleept nominatie Trends Impact Award voor veerkracht in de wacht.

Met de Trends Impact Awards worden bedrijven in de bloemetjes gezet die duurzame waarde creëren en een positieve impact genereren voor onze samenleving. Naast genomineerden in domeinen als ecologie, circulaire economie, diversiteit en inclusie bevond John&Jane zich in mooi gezelschap. De nominatie in de categorie veerkracht, naast Ethias en winnaar De Stuyverij, geeft  hun  inspirerende  persoonlijke ontwikkelingstrajecten extra glans .

In een wereld die crisis na crisis voor de tanden krijgt, is veerkracht een essentiële karaktertrek voor duurzame bedrijven. Veerkrachtige organisaties reageren niet alleen op problemen uit het verleden of het heden. Ze kijken ook naar de toekomst, en dat is precies wat John&Jane deed in het diepst van de coronacrisis. Ze doorstonden niet alleen de crisis, maar zagen het als een gelegenheid om hun personeel nog beter te ondersteunen en bij te staan in hun ontwikkeling.

Sector in nood

De coronapandemie was een uitdagende periode voor eventbedrijven. John&Jane bleef evenwel niet bij de pakken zitten. “Als medeoprichters van #SoundOfSilence hebben we tijdens de pandemie gevochten voor erkenning van de sector”, licht managing director Katrien Vermeire toe. “We hebben bewezen dat we de nodige kennis en expertise bezitten om evenementen op een veilige manier te organiseren. Die kennis en expertise blijven we trouwens voeden en stimuleren, door voor iedere werknemer een krachtig opleidingstraject en persoonlijk ontwikkelingsplan uit te werken. Ook mentale veerkracht speelt daarin een centrale rol, want het mentale welzijn van medewerkers is van vitaal belang. Onze medewerkers – onze believers – geloven in de kernwaarden waar John&Jane voor staat en dragen deze met trots uit. De nominatie voor de prestigieuze Trends Impact Award in de categorie veerkracht is voor ons de kers op de taart.”

Sterker uit een crisis

De opleidingstrajecten hebben ook een positieve invloed op het welzijn en de tevredenheid van medewerkers. John&Jane wist het hoofd te bieden aan opeenvolgende globale crises en kwam er telkens sterker uit. “We hebben een team opgebouwd dat klaar is om te gedijen in een competitieve omgeving en om de uitdagingen van de toekomst met vertrouwen aan te gaan. We trachten een bron van inspiratie te zijn en laten zien dat het mogelijk is om tegenslagen te overwinnen en sterker terug te komen. Ons verhaal herinnert ons eraan dat zelfs in moeilijke tijden er altijd kansen zijn om te groeien en te evolueren. En dat is de kern van veerkracht.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.