Platform voor de professionele eventplanner - en organisator
Kom naar de BESA Nieuwjaarsdrink bij WICREATIONS en krijg een stand van zaken over onze sector

Kom naar de BESA Nieuwjaarsdrink bij WICREATIONS en krijg een stand van zaken over onze sector

Op onze BESA nieuwjaarsdrink op 25 januari bij WICREATIONS krijg je niet alleen een kijkje achter de schermen van één van de topspelers in de Belgische eventwereld, maar ook een update van de stand van zaken in de eventsector door de Event Confederation en Deloitte. Voor BESA members is dat helemaal gratis. Schrijf je dus vlug in!

Op 25 januari nodigen we iedereen graag uit voor onze jaarlijkse nieuwjaarsdrink die dit jaar plaats vindt bij WICREATIONS in Heist-op-den-Berg. Niet alleen is dit de perfecte gelegenheid om van gedachten te wisselen met collega’s uit de sector, je kan ook een kijkje nemen achter de schermen van een topbedrijf uit de Belgische eventscene en komen luisteren naar interessante sprekers die ons meenemen in de dossiers waar ze op dit moment mee bezig zijn. Zo krijg je meteen een update van de stand van zaken in onze sector.

Wat staat er op het programma:

Hans Willems geeft je graag een inkijk in het reilen en zeilen van WICREATIONS. Met een opleiding in elektromechanica, veel talent voor technisch ontwerp en innovatie, en een pak ervaring in engineering, richtte Hans het bedrijf op in 2005. Hij wist zich te omringen met specialisten in engineering, fabricatie en automatisatie, een combinatie die een succesformule bleek voor het bedrijf. Wat startte als een passie voor creativiteit en technologie kon zo uitgroeien tot een internationale topspeler in de Belgische eventwereld.

Valerie Devos van Deloitte geeft ons graag een stand van zaken in het dossier Paritair Comité. Valerie heeft meer dan 19 jaar ervaring in nationale en internationale personeelszaken. Ze geeft bedrijven hands-on en accuraat advies over arbeidsrecht, sociale zekerheidsbelasting en immigratie. Binnen Deloitte Private Tax & Legal Services is ze verantwoordelijk voor de afdeling sociaal recht en heeft ze een ruime ervaring in het structureren en optimaliseren van verloningspakketten, het opstellen van HR beleid en contracten, het uitwerken van arbeidstijdenregelingen, HR strategie en sociale zekerheid.

Christine Merckx, de kersverse nieuwe federatiemanager van de Event Confederation, komt ons een update geven over de verwezenlijkingen van de Event Confederation en wat er in de toekomst nog in de pijplijn zit. We kenden haar al van het expertisecentrum voor de eventsector dat ze in 2014 vanuit de Karel de Grote Hogeschool oprichtte. Ze vertegenwoordigde, adviseerde en informeerde de sector de voorbije jaren meermaals vanuit haar academische rol met data, tools en publicaties.

Klinkt interessant? Dat vinden wij ook. Je kan het allemaal zelf komen ontdekken tijdens onze BESA Nieuwjaarsreceptie & Meet The Members. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven!

Meer info:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.